DESPRE NOI


Viziunea, Misiunea, Principiile şi Valorile noastre

Orbico Salon Professional


Companiile Orbico Beauty sunt membre ale Grupului Orbico specializat în distribuția produselor cosmetice.

Din 1996 oferim servicii complete de vânzări, marketing, distribuție și vânzare cu amănuntul pe piața produselor cosmetice.
Astăzi suntem principalul distribuitor al produselor de frumusețe din Europa, prezent în 19 țări, cu venituri de 209 MM euro în 2018.

Acoperim 6 categorii din industria frumuseții (machiaj, îngrijirea pielii, parfumuri, îngrijirea părului, produse naturale și modă), iar partenerii noștri sunt companii internaționale de renume, cu tradiție. De asemenea, operăm în comerțul cu amănuntul prin propriile magazine.

Lucrăm în strânsă colaborare cu partenerii noștri și implementăm filozofii și strategii unice pentru fiecare brand. Aceasta este cheia succesului nostru. 

 • Să continuăm să fim lider în distribuția produselor cosmetice din Europa

 • Oferim servicii de calitate superioară în vânzări, marketing, distribuție și vânzare cu amănuntul partenerilor noștri de afaceri
 • Creșterea notorietății, vizibilității și a cotei de piață a brandurilor noastre pe fiecare piață
 • Stabilirea unei relații de calitate pe termen lung cu partenerii noștri de afaceri
 • Crearea unui mediu care inspiră excelență în ceea ce facem

VIDEO

 • Oamenii sunt cea mai prețioasă valoare a noastră
 • Suntem focusați pe satisfacerea clientului
 • Organizare simplă, flexibilă, ne adaptăm schimbarilor
 • Suntem eficienți și focusați pe rezultate
 • Profitul susținut și dezvoltarea permanentă sunt esențiale pentru succesul nostru
 • Suntem o companie responsabilă din punct de vedere social

SERVICIILE NOASTRE


Orbico oferă soluții de afaceri complete și cuprinzătoare pentru partenerii noștri care sunt lideri de piață la nivel mondial în categoriile lor.
Companiile noastre respectă filozofia fiecărui brand și urmează strategia acestuia. Rolul nostru este de a crește nivelul de cunoaștere a brandului și de a ne angaja activ în promovarea acestuia.

Oferim un model de grup partenerilor noștri cu un singur punct de contact, ceea ce duce la rentabilitate, simplitate, operațiuni de economisire a fondurilor și gestionarea inteligentă a stocurilor.
Oferim o soluție completă de intrare în piață cu un efort minim pentru partenerii noștri.

În România colaborăm cu câteva mii de saloane locale de înfrumusețare și îngrijire a părului, subdistribuitori, magazine de produse profesionale pentru înfrumusețare și magazine online.
Oferim, de asemenea, un portofoliu larg de seminarii profesionale de colorare, îngrijire, stilizare a părului precum și a unghiilor pentru profesioniști, harstiliști și nail artiști, precum și seminarii axate pe dezvoltarea afacerii.
Operam în business-ul de retail prin intermediul saloanelor partenere, magazinele profesionale, premium retail, farmacii și online.

Relațiile pe termen lung și de succes cu partenerii și comercianții cu amănuntul, precum și investițiile în educația angajaților angajați și proactivi, a formatorilor și a personalului de vânzări ne-au adus o poziție de lider pe piață.

 

VREI SĂ FACI PARTE DIN FAMILIA ORBICO?


Află mai multe despre pozițiile vacante, candidează acum, astfel încât să aflăm dacă găsim ceva potrivit pentru tine.

Mai mult